Hirdetés

Aranylemezen a The Last of Us Part 2

|

Elkészült a Naughty Dog új játéka, immár semmi sem állhat a The Last of Us Part II megjelenése útjába.

Hirdetés

A The Last of Us Part II kreatív rendezője, Neil Druckmann maga jelentette be, hogy a fejlesztőcsapat elkészült a játékkal, ami immár aranylemezre került - szóval gyakorlatilag megkezdődhet a sorozatgyártás. 

Hirdetés

Ilyenkor persze a fejlesztők még nem dőlhetnek hátra, a megjelenésig folyamatosan dolgoznak majd az apróbb kis javításokon, amik az első napos patch formájában öltenek testet. Mindenesetre az már teljesen bizonyos, hogy nem kell újabb csúszástól tartanunk, és a The Last of Us Part II gond nélkül megjelenhet június 19-én - természetesen csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokra. Általában mikor egy játék aranylemezre kerül, az egész rajta dolgozó gárda összeáll egy nagy csapatfotó erejéig, de értelemszerűen a mostani járványhelyzet miatt erre nem volt lehetőség. 

Druckmann a korábbi kiszivárgott gameplay anyagokra utalva ismételten felhívta a játékosok figyelmét, hogy ne egyes apróbb részletei alapján ítéljék meg a The Last of Us Part II-t, hanem majd csak a teljes verzió végigjátszása után alkossanak végleges véleményt a Naughty Dog új munkájáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)