Hirdetés

Aranylemezen a Twin Sector

|

Akad olyasvalaki, aki ne hallott volna még a Headup Games új játékáról, a Twin Sectorról?

Hirdetés

Az ismeretlenség homályából előlépő Twin Sector egy igen érdekes játéknak ígérkezik. A sztori egy kicsit elcsépelt ugyan - a föld tönkremegy, mindenki lefagyasztva - de a játékmenet miatt mindenképpen érdemes odafigyelni rá.

A Twin Sector ugyanis amolyan akció-kaland lesz, melyben nem ész nélkül kell szétlőni mindent, ami mozog. Sokkal inkább az agyunkat kell használni, hiszen a tökéletesen alkalmazott Havok motornak köszönhetően, nagyszerű fizika áll rendelkezésünkre. Aki a Half Life 2 megoldásaira gondol, nem jár messze a valóságtól, csak éppen itt szinte mindent így kell megoldanunk. A játék aranylemezre került, és hamarosan érkezik is a boltokba. Néhány kép akad a galériában, de ez a játék nem a csili-vili effektekkel hódít majd(ha egyáltalán hódít).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)