Hirdetés

Aranylemezen a Venetica

|

A kalandjátékokról ismert Deck 13 elkészült első RPG-jével.

Hirdetés

Szeptember 4-én lát napvilágot az Ankh sorozat, és a Jack Keane fejlesztőinek első szerepjátéka. A Venetica azonban ezen a napon csupán német nyelvterületen lesz elérhető, a világ többi - németül nem értő - részének bizony várnia kell még egy darabig. Hogy ez mennyi csúszást jelent, arról nem regélt a kiadó PR-osa.



A Venetica a 16. századi Velencében játszódik, ám az év egyik sikervárományosaként elkönyvelt Assassin's Creed 2 Velencéjével ellentétben a városállam egy fantasy fűszerezésen átesett, alaposan áttervezett változatával ismerkedhet meg a játékos. Hősnőnk egy bizonyos Scarlet nevű leányzó, aki nem más, mint a Kaszás (nem a kertészre gondolok) leánya. Apu hatalmát elorozza egy halhatatlanná vált nekromanta, így Scarletre marad a gaz alapos elagyabugyálása.



Miután még nem állt módomban kipróbálni, csakis ígéretekre támaszkodhatok a továbbiakban. Elvileg a harcrendszer könnyen tanulható, ám gyakorlás, valamint jó taktikai érzék szükségeltetik ahhoz, hogy valaki mesterévé válhasson. Jól kell időzítenünk a támadást és a blokkolást, ellenkező esetben hamar elvérzünk.
Scarlet különleges képességei közé tartozik, hogy szót tud érteni a holtakkal, amennyiben átlép a másik oldalra. Az alkony-világként ismert másik dimenzióba csusszanva eltűnhet ellenfele szemei elöl, csak hogy néhány pillanattal később mögötte bukkanjon fel.

Gépigény:

Minimal System Requirements:

* OS: Windows XP with Service Pack 2 or Vista
* CPU: Pentium 4 2.4 GHz or similar CPU
* RAM: 1024 MB RAM (WINXP), 1536 MB (Vista), 2048 MB (Vista 64)
* Gfx: Gfx: NVIDIA GeForce 7600 GT or similar card with 256 MB RAM
* Drive: DVD-ROM
* Sound: DirectX 9c-compatible soundcard
* HD: 10 GB HardDrive space
Recommended System Requirements:
* OS: Windows XP with Service Pack 2 or Vista
* CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2,6 GHz or similar CPU
* RAM: 2 GB RAM (WINXP) or 3 GB (Vista)
* Gfx: NVIDIA GeForce 8800 GT or similar card with 512 MB RAM
* Drive: DVD-ROM
* Sound: DirectX 9c-compatible soundcard
* HD: 10 GB HardDrive space

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)