Hirdetés

Aranylemezen az ArmA II kiegészítő

|

Elkészült, és hamarosan a boltokba kerül az Operation Arrowhead.

Hirdetés

Az ArmA 2 sajnos nem hozta meg a remélt sikert, ám ezt csak saját magának köszönheti a Bohemia. Ismét egy nagyszerű koncepcióval felvértezett, elméletben iszonyatosan jó játékot alkottak, ami simán elvérzik a rengeteg bug miatt.

Sebaj, a srácok nem adják fel, és érkezik az ArmA 2 kiegészítő, az Operation Arrowhead. Az önmagában is futtatható kiegészítő az Afganisztán ihlette Takistan földjén játszódik, és amennyiben hihetünk a fejlesztőknek, most aztán kiköszörülnek minden csorbát. Hihetetlenül jól kidolgozott FLIR rendszer, egy rakás új fegyver, jármű, miazmás. Remélhetőleg sikerül bugmentesen kiadni a játékot, mert a dinamikus kampány ismét jól hangzik, csak működjön is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)