Hirdetés

Aranylemezen az Elements of War

|

Rövidesen megjelenik az időjárást fegyverként használó valósidejű stratégiai játék, az Elements of War.

Hirdetés

A Kalypso Media karolta fel az eredetileg MMORTS-nek szánt Elements of War című alkotást, amiben modern(helikopterek, tankok), és futurisztikus (exoskeleton, EMP fegyverek, villámot szóró repülőgép) hadi eszközök mellett az időjárást is be kell vetnünk a győzelem érdekében.



Képzeljük el, milyen pusztítást végezhetünk, ha földrengéssel sújtjuk ellenfelünk bázisát, vagy tornádót küldünk csapataira, netán savas esőben fürdetjük páncélosait! Papíron nem is hangzik rosszul, de gyakorlatban csak az április 12-re időzített megjelenést követően áll majd módunkban kipróbálni. Az Egyesült Államok területén vívott háborúban az ún. patrióták mellett az amerikai hadsereg elitalakulatai és az Európai Unió intervenciós erői vesznek részt egy tizenkét küldetésen átívelő kampány keretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)