Hirdetés

Aranylemezre került a Cyberpunk 2077, nem kell újabb csúszástól tartani

|

A CD Projekt Red bejelentette, hogy elkezdődött a Cyberpunk 2077 lemezes verzióinak gyártása.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy megtérül a befektetett pluszmunka, és immár biztosnak tekinthető a Cyberpunk 2077 november 19-i megjelenése, ugyanis hivatalosan lezárult a fejlesztés legfontosabb szakasza, aranylemezre került a játék, tehát megkezdődhet annak sokszorosítása. 

Persze itt még messze nem dőlhetnek hátra a CD Projekt Red munkatársai, hiszen ilyenkor még bőven van mit csiszolni egy ekkora méretekkel bíró AAA-címen, a megjelenésig hátralevő hetekben a day one patchen és az utolsó simításokon kell a csapatnak ügyködnie.

Hirdetés

A premier utáni időszakban is akad majd bőven tennivaló, elvégre számíthatunk egy halom ingyenes DLC-re, több fizetős kiegészítőre, és persze a multiplayer módra, ami valamikor a jövőben fog debütálni. Mindenesetre az mindenképp örömteli hír, hogy újabb csúszás így már semmiképp sincs kilátásban.

A Cyberpunk 2077 2020. november 19-én érkezik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Google Stadiára. A játék 2021 folyamán PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)