Hirdetés

Aranylemezre került a Forza Horizon 5, már elérhető a zenéje a Spotify-on

|

A Playground Games összerakott egy lejátszási listát, amivel mind elkezdhetünk hangolódni az idei Horizon fesztiválra.

Hirdetés

E jeles pillanat nem a fejlesztési folyamat végét jelzi, hiszen nyilván számíthatunk patchekre és tartalmi frissítésekre a későbbiekben, ugyanakkor most már kezdetét veheti a dobozos változat sorozatgyártása. Persze ettől még a jelentős mérföldkőhöz ért Plaground Games most kicsit fellélegezhet.

A megjelenésig még hátra van néhány nap, de mi addig is elkezdhetünk hangolódni a partira a Spotfiy-on, ahol a Playground egy listába rendezve összeszedte a játék betétdalainak egy részét.

Hirdetés

A Horizon Pulse - FH5 lejátszási listában szerepel pár dal néhány nemzetközileg elismert sztártól, ám mivel a Horizon 5 Mexikóban játszódik, így a fejlesztők bedobtak jó néhány számot spanyol anyanyelvű előadóktól is.

A lenti lista persze csak egy szelete annak a válogatásnak, amit a Forza Horizon 5 egésze alatt hallhatunk majd, de a fejlesztők megígérték, hogy a megjelenésig hátralévő időszakban felfedik majd a felhozatal többi részét is.

A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, és mint a Microsoft összes játéka, az első pillanattól fogva elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői számára. Azok pedig, akik a drágább Premium Editionnek szavaznak bizalmat, négy nappal korábban kezdhetik meg a száguldozást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)