Hirdetés

Aranylemezre került a Mass Effect Legendary Edition

|

Tartották a beígért dátumokat, nem késik a Mass Effect Legendary Edition.

Hirdetés

Jó hírek érkeztek a Mass Effect és Shepard rajongóknak, ugyanis a széria Legendary Edition csomagja aranylemezre került. A hírt egyenesen a projekt első embere, Mac Walters erősítette meg a saját Twitter oldalán.

A poszttal többek között az is a célja volt, hogy megnyugtassa a megjelenésre váró játékosokat, nem fog csúszni a Mass Effect Legendary Edition, a megjelenésre alkalmas verzió már telepítésre kész. A tweethez egy rövid gifet is csatolt, ahol Shepardöt és néhány társát láthatjuk a Normandy fedélzetén lazulni:

Hirdetés

Ugyan a Legendary Edition egy remaster, nem pedig remake, az eredeti trilógia részei így is sokat szépültek a munkálatok alatt. A látványon túl jó hír az is, hogy ez a kiadás az összes DLC-t tartalmazza, így ha valaki korábban kimaradt volna az emlékezetes Citadel, Shadow Broker, Leviathan vagy bármelyik kiegészítőből, most mindent bepótolhat.

A Mass Effect Legendary Edition a tervek szerint május 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One és Series gépekre, illetve PlayStation 4 és 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)