Hirdetés

Aranyon az új Neverwinter Nights kiegészítő!

|

Végre egy jó hír is mára. A Neverwinter Nights 2 második kiegészítője aranylemezre került, és hamarosan kapható.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a munkálatok befejeződtek, a programozók elmentek leformázni az agyukat, és már csak a sokszorosítás van hátra. Amennyiben semmi nem jön közbe a kiéhezett rajongók november 18-án vehetik kézbe az új kiegészítőt, ami annyi újdonságot hordoz, hogy szinte egy új játékot kapunk. A csapatunkat ezúttal teljes mértékben mi hozhatjuk létre, aztán ezek a tagok életre kelnek, ugyanis az egymás közötti interakció igen hangsúlyos lesz. A nagy, szabadon bejárható térkép ugyancsak nagyon jól hangzik, hiszen ilyen módon barangolni utoljára a Baldur's Gate első részében tudtunk. A grafika szép, a sztori - reméljük - jó, mi kell még? Várjunk bizakodva, hogy ez a játék meg is jelenik időben, nem úgy mint például a GTA ...

nwn.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)