Hirdetés

Így segítenek minket a fegyverek a játékokban

|

Egy képregényrajzoló remek humorral érzékeltette, hogy mi a fegyverek szerepe a kedvenc videojátékainkban.

Hirdetés

Manapság már megszoktuk, hogy tízből kilenc játékban valamilyen módon lövöldözni fogunk. Nem akadunk fenn rajta, hiszen minden kritika ellenére mi magunk sem vetjük meg, ha néha ledarálhatjuk az n+1-edik idegen invázióval érkező csápos szörnyetegeket.

Ennek ellenére azért minden játékban egy kicsit máshogy állunk a fegyverekhez. Előfordul, hogy egy fegyver annyira erős, hogy egy egész csatát el tud dönteni, viszont máshol már inkább azon agyalunk, hogy vajon lesz-e elég lőszerünk a következő ellenfélre. Hibátlan humorral ábrázolta ezeket a különbségeket az Arcade Rage nevű online képregény rajzolója, Mart Virkus, akinek egyébként mindenképpen érdemes megnézni a többi alkotását is.

A kép természetesen kattintás után megnő! 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)