Hirdetés

Még kukkológép is volt az idei Arcadia kiállításon

|

A hangsúlyt persze azért a flipperasztalok és játéktermi árkádgépek kapták, de volt retro sarok és virtuális flipperverseny is.

Hirdetés

Akit az élet a múlt hétvégén a Dürer rendezvényközpont felé sodort, az könnyen az Arcadia Játéktermi Nosztalgia kiállításon találhatta magát, ahol ameddig a szem ellátott, játékgépek terültek el. 

Hirdetés

Rengeteg flippergépet és játéktermi masinát sikerült a szervezőknek összegyűjteniük, köztük például szívünk csücskével, a House of the Deaddel, ami igazán visszatérhetne már VR-ban. Erre még várni kell, de a Pinball FX2 VR-nak köszönhetően (amit a GameStar standnál lehetett kipróbálni) flipperezni már lehet virtuális valóság szemüvegben. Volt továbbá Pinball FX3 verseny is nálunk, óránként lehetett Steam kódokat nyerni. Mellettünk SakmaN retro játékgyűjteménye terült el, és aki megunta a játékokat, tőle nem messze meztelen nőket is nézegethetett egy kukkológéppel. Nézzétek meg összefoglalónkat:

Címkék: #arcadia
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)