Hirdetés

ArcaniA - Fall of Setarrif elhalasztva határidő nélkül

|

A JoWood körül most nem épp a nyugalom jellemző - ezt demonstrálja az alábbi hír is.

Hirdetés

Még januárban számoltunk be arról, hogy a JoWood kiadó csődeljárás alatt áll.

Azóta sem tisztázódtak a jogi kérdések, így a JoWood égisze alatt készülő termékekkel is probléma támadt. Így járt az ArcaniA - Fall of Setarrif is, amely a negyedik Gothic kiegészítője - lett volna. Ugyanis ma érkezett egy sajtóközlemény, amely a következőket tartalmazta:

"A JoWooD kénytelen az ArcaniA - Fall of Setarrif kiadását elhalasztani bizonytalan ideig. Az ArcaniA - Gothic 4 kiegészítőjének jogi státusza nem tiszta ebben a pillanatban - és a jelenleg zajló jogi lépések, illetve a BVT (a fő játék finanszírozója) jogi pozíciója sem teszi a kiadást lehetővé. 

'Egyelőre bizonytalan, hogy a játék kiadható-e a piacra a jelenlegi formájában' - mondta Stefan Berger a JoWooD Üzleti fejlesztési menedzsere - 'természetesen a játékot meg kell vizsgálni és értékelni kell jelenlegi állapotát kiadása előtt - sajnálatos ez.'

Mindezen tények fényében a JoWooD hivatalosan bejelenti, hogy a kiegészítő kiadását leállította, és a kiadás késedelmének végső határidejét nem határozza meg."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)