Hirdetés

"Arcolhatunk" az új Rainbow Sixben!

|

Már sokszor láthattuk, milyen hasznos lehet egy kicsiny webkamera: rengeteg területen alkalmazhatjuk, még akár mi magunk is belekerülhetünk általuk a játékba!

Hirdetés

A hamarosan PC-re is megjelenő (egyelőre csak Xbox 360-ra debütált) Rainbow Six: Vegas X360-as változatában lehetőség van arra, hogy saját arcképünket adjuk a játékosunkra. Ehhez mindösszesen az eredeti játékra, valamint az Xbox Live Vision Camera-ra van szükségünk. Egy elöl- és egy oldalnézeti fotó alapján a szoftver legenerálja a 3D-s pofit, és máris minden klappol.

Nelson papa elmondása szerint ez, túl azon, hogy egészen ötletes és jópofa lehetőség, nagyon hasznos is, hiszen a haverok arcát előbb felismerjük, nem kell keresgélni a nevüket: nyilván, ha ismeretlen arc jön szembe, lőni kell "oszt jóvan" :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)