Hirdetés

Xbox One-ra is megjelenik az Armello

|

A konzolos port mellett négy új karakter is érkezik minden platformra.

Hirdetés

A League of Geeks állatos stratégiai játéka Xbox One-ra látogat, emellett az Usurpers Hero Pack is elérhető válik, ami az új platform mellett a régieken is elérhető lesz, így a PS4 és PC tulajok is kipróbálhatják az új hősöket.

A kiegészítőben négy új állatkával játszhatunk, amelyek a következők:

Magna, the Unbroken: Egy tankszerű Farkas klán tag, akinek a "Shield Maiden" nevű képessége lehetővé teszi számára, hogy visszatükrözze az ellenfél támadásait. Magna magas Body és Fight értékei tökéletesen illenek egy harcos beállítottságú játékoshoz.

Elyssia, Wardress of Warrens: A Nyúl klánból érkezett hős, aki képes tartósan megerősíteni a településeket, továbbá nagyobb irányítást szerez a napi arany jutalmak felett, olyan építmények esetében, ami az uralma alatt áll. Elyssia harcban nem remekel, de magas Wits értéke és képessége, hogy befolyásolja Armello gazdaságát, veszélyessé teszi.

Ghor, The Wyldkin: A Medve klán hőse, akinek mágiája az erdőkből nyeri erejét. Conduit nevű képessége lehetővé teszi számára, hogy csökkentse varázslatai költségét eggyel, minden szomszédos erdős terület után, és ha ez még nem lenne elég, Ghor képes bármely erdős területre varázsolni.

Sargon, The Death Teller: Az utolsó hős a Patkány klánból érkezett, akinek kiegyensúlyozott értékei mellé, a "Veil Gazer" nevű képesség került, amivel megnézheti a kártyákat, mielőtt kijátszanák azokat. Akik a gondolkodós játékstílust helyezik előtérbe, azoknak remek választás lehet Sargon.

Mind a négy klán, emellett egy Clan Ringhez is hozzájut, mellyel feljavíthatóak a hősök értékei.

Trent Kusters, a League of Geeks társalapítója, arról beszélt, az Armello tavaly szeptemberi megjelenése nem egy végső cél volt, inkább csak egy mérföldkő, a legújabb DLC pedig tovább bővíti a játékuk stratégiai mélységét. El vannak ragadtatva a pozitív visszajelzésektől, amelyet a játékosoktól kaptak az Armello kapcsán és izgatottak, hogy az Xbox One tulajdonosokat is ebben a hihetetlen közösségben köszönhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)