Hirdetés

Bemutatkozott a harmadik ARK kiegészítő, az Extinction

|

Megjelenési dátummal, egy trailerrel, és felvezető eseménnyel érkezett az Extinction bejelentése.

Hirdetés

Hivatalosan is megérkezett a az ARK: Extinction bejelentés, ami az ARK: Survival Evolved harmadik, és potenciálisan utolsó kiegészítője. A csomag új területeket, új technológiai eszközöket és hatalmas szörnyeket hoz majd.

Hirdetés

Az Extinction visszaviszi a játékosokat a Földre, vagy legalábbis annak poszt-apokaliptikus maradványára. A DLC fő célja az lesz, hogy levágjuk a bolygót uraló hatalmas titánokat, és ezzel beteljesítsük az "ARK ciklust". Az egész sztorinak van egyfajta lezárás szaga.

A megjelenésig hátralévő hónapokban rengeteg kisebb esemény vezeti majd fel a sztorit. Az első megálló a kihaláshoz vezető úton már be is került egy Extinction témájú sisakkal, és a Tek Rex dinókkal.

Az ARK: Extinction már megjelenési dátumot is kapott: a kaland november 6-án indul és része lesz a szezonbérletnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)