Hirdetés

Ark: Survival Evolved - Dean Hall szerint nem kellett volna árat emelni

|

A DayZ alkotója szerint az Ark fejlesztői nagyon elsiették az új árcímke bevezetését, mert egy AAA árat egy AAA állapotú játékért illene kérni.

Hirdetés

Jelenleg virágkorukat élik az olyan túlélőjátékok, mint pl. a Studio Wildcard műhelyében készülő Ark: Survival Evolved, ez a felvirágzás pedig nagyban köszönhető a néhány évvel ezelőtt megjelent modnak, a DayZ-nek.

Dean Hall, aki anno megálmodta és megvalósította ezt a rendkívül népszerű modot, most a Twitteren bukott ki az Ark fejlesztőire, amiért 30-ról 60 dollára emelték a játék árát, ezzel azt kommunikálva a játékosok felé, hogy a még továbbra is Early Access fázisban lévő projekt egyenértékű a többi teljesárú játékkal. Hall nagy rajongója a játéknak, viszont véleménye szerint az áremelés egy rendkívül kapzsi és felháborító húzás volt a Studio Wildcard részéről.

Hall elárulta, hogy szerinte egyébként megérne ennyit a játék, ha stabil állapotban lenne, viszont ő úgy látja, hogy az Ark még megközelítőleg sem mondható késznek, viszont emellett azt is megjegyezte, hogy amilyen sikeres a játék, valószínűleg ez a döntés sem fogja tönkretenni a stúdiót.

Ti mit gondoltok? Megér ennyi pénzt az Ark: Survival Evolved? Vagy egyáltalán bármi, ami még nincs kész...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)