Hirdetés

Ark: Survival Evolved - már a kihalás is fenyegeti a dínóinkat

|

Az Ark: Survival Evolved legújabb módjában egy méretes meteor törli majd el minden hónapban, amit a játékosok felépítettek az adott szerveren.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved készítői egész érdekes ötleteket valósítottak meg a játék fő játékmódja mellett, a dínókkal megfűszerezett túlélőjátékban pedig nemrég egy újabb variációt kaptunk, ha az erre kijelöl szervereken játszunk.

Az Extinction szerverek lényege, hogy úgy kell játszanunk, hogy pontosan tudjuk, előbb-utóbb minden elpusztul, amiért dolgozunk. Az Ark: Survival Evolved új módja ugyanis minden hónapban újraindul majd, a témához illő módon egy méretes meteor becsapódása után. Viszont szerencsére nem kell feláldoznunk rengeteg munkával feltápolt fő karakterünket, ugyanis az alapjátékkal párhuzamosan, attól teljesen függetlenül futó módról van szó. A fejlesztők szerint azért lesz izgalmas az Extinction mód, mert mindenki ugyanarról a szintről indul majd és összemérhetik a tudásukat a játékosok, ki meddig tud eljutni ez alatt a viszonylag rövid idő alatt. Akik pedig fontos mérföldköveket érnek el karakterük fejlesztésében, különleges kitüntetésekkel mutathatják ezt meg a meteor becsapódása után is.

Ti kipróbáljátok az új módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)