Hirdetés

Néhány napig ingyen menekülhetsz a dinoszauruszok elől

|

Ingyenes időszakkal ünneplik meg a fejlesztők, hogy óriási frissítést kapott az Ark: Survival Evolved.

Hirdetés

Kis túlzással kijelenthető, hogy tele a játékpiac a legkülönfélébb túlélőjátékokkal, amelyek közül viszont csak néhány tudott komolyabb sikereket elérni és stabil játékosbázist kiépíteni. Az Ark: Survival Evolved pont ebbe a kategóriába tartozik, és néhány napig most bárki bemerészkedhet a dínók közé túlélősdit játszani.

Hirdetés

Megjelent a Genesis kiegészítő első része, ami egyebek mellett vadonatúj területekkel, lényekkel és missziókkal bővítette ki a játékot. A rajongóknak tehát ismét van miért visszatérniük, hiszen számos új tartalom érkezett, és még egy robottársat is kaptunk, ami hasznos tanácsokkal segít nekünk eligazodni az új kalandokban. Azonban most nemcsak a veteránoknak érdemes ránézniük a játékra, hanem azoknak is, akik eddig csak gondolkodtak a kipróbálásán.

A masszív tartalmi csomag megjelenése apropóján ugyanis most rövid ideig bárki megnézheti, miért is akkora szám az Ark: Survival Evolved, mivel február 27. és március 3. között szabadon le lehet tölteni a Steamről. Sajnos nem tarthatjuk meg a játékot az ingyenes időszak után, ám ha tetszett, amit láttunk, akkor elég kedvezményes áron vásárolhatunk is egy példányt magunknak.

Ti kipróbáljátok majd a Studio Wildcard túlélőjátékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)