Hirdetés

ARK: Survival Evolved - a hétvégén ingyenes a dínóvadászat

|

Aki érdeklődve nézegeti a játékot az új DLC csomag megjelenésének híre után, az először próbálja ki, mielőtt rátaposna a vásárlás gombra.

Hirdetés

A Studio Wildcard nagy örömmel jelentette, hogy a PC-s játékosok a hétvégét ingyen tölthetik el az ARK: Survival Evolved veszélyes világában. A játék Steam oldalán annyi a dolgotok, hogy rányomtok a letöltés gombra.

Hirdetés

A játék tegnap előtt kapta meg legutóbbi nagyobb kiegészítő csomagját, ami néhány nagyon hangulatos trailerrel rendesen felkeltette az ARK iránti érdeklődést. Szerencsére nem kell vakon vásárolgatnotok, ha kedvet kaptatok hozzá, mivel egészen hétfőig ingyen nyomhatjátok.

Az ARK: Survival Evolved 2017. augusztusában hagyta el a korai hozzáférés jelzőt, a Studio Wildcard pedig azóta is frissítgette. Érdemes benézni egy próbakörre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)