Hirdetés

Ark: Survival Evolved - elolvadunk a launch trailer vidrájától

|

Hosszas és sikeres early access időszak után végre megjelenik a Studio Wildcard dinós-túlélős játéka, az Ark: Survival Evolved utolsó trailerében pedig benne van minden, ami miatt rákattanhat valaki: meglovagolható őshüllők, színes harcok és egy vidra-haver.

Hirdetés

Bár a PlayStation tulajok nem játszhatnak majd együtt a PC-s és Xbox One-os kalandorokkal, az Ark: Survival Evolved így is remek mókának ígérkezik minden platformon, elvégre nem mindennap jelenik meg egy sandbox túlélő cím, amelyben dínókat szelídíthetünk, taníthatunk, tenyészthetünk és lovagolhatunk meg. 

Hirdetés

Két évnyi early access után augusztus 29-én végre valahára megérkezik az Ark: Survival Evolved teljes változata PC-re PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amelyhez a fejlesztőcsapat egy igencsak változatosra sikeredett launch trailerrel kívánja megadni a kezdőlökést azoknak, akik most hallanak róla először. A videóban minden felbukkan pár másodpercig, amire csak felkaphatja valaki a fejét, minket például azzal a szőrös kisfickóval vettek meg kilóra, aki a 0:35 másodperc körül látható: 

Mindeközben készül az Ark Park VR, a Survival Evolved VR spin-offja is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)