Hirdetés

Ark: Survival Evolved - csúszik a teljes változat megjelenése

|

A stúdió még nem áll készen a játék megjelentetésére, azonban pánikra semmi ok, nem késik sokat a nagy nap.

Hirdetés

A Studio Wildcard az idei E3-on jelentette be, hogy augusztus 8-án kilép az early access rendszerből az Ark: Survival Evolved, és azóta már kapott egy szép 60 dolláros árcédulát is. A fejlesztők nemrég bejelentették, hogy kénytelenek egy kicsit elcsúsztatni a megjelenést, de még a nyáron megérkezik a kész verzió.

Hirdetés

A stúdió által közzétett közleményben az áll, hogy az aranylemezzel kapcsolatos ügyek intézése miatt nem tudják tartani az eredeti dátumot, és így a tervek szerint csak néhány héttel később, augusztus 29-én fog megérkezni a túlélős játék teljes változata.

A megjelenéssel együtt számos újdonság is érkezik, így többek között nagyobb játékteret kapunk, de új területek és bossok is elérhetővé válnak.

Ti játszotok az Ark: Survival Evolveddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)