Hirdetés

Ark: Survival Evolved - már együtt játszhatnak PC-sek és Xboxosok

|

Már az Ark: Survival Evolved is a Play Anywhere program részévé vált, így elérhető a crossplay funkció, mehet a közös móka a másik platformon lévő pajtásokkal is.

Hirdetés

Már az Ark: Survival Evolved végleges változatát bővíti a Studio Wildcard, a legújabb fizetős kiegészítő, az Aberration megérkezése után pedig bejelentették, hogy egy hiánypótló funkcióval bővítették a játékot. 

Hirdetés

A Microsoft Play Anywhere programjának köszönhetően végre megérkezett a régóta várt crossplay is az Ark: Survival Evolvedbe, így az Xbox One és Windows 10 tulajdonosok között szabaddá és - optimális esetben - gondtalanná vált a játék. Üröm az örömben, hogy a Sony továbbra sem támogatja ezt a lehetőséget, így a PlayStation 4-es tulajok kimaradnak a kollektív mókából. Fontos adalék még, hogy a Play Anywhere támogatása egyúttal azt is jelenti, hogy nem kell lemondanunk a mentett állásunkról, a Gamerscore-ról, a DLC-kről és achievementekről akkor sem, ha egyik platformról a másikra váltva játszanánk tovább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)