Hirdetés

Ark: Survival Evolved - meglepően korán fut be PS4-re

|

A dinós túlélőmóka alig egy hét múlva már jön is a Sony konzoljára, annak ellenére, hogy eredetileg "még nem tartunk ott" volt a hivatalos álláspont.

Hirdetés

A Studio Wildcard elvileg nem akarta elsietni a PS4 változatot (végtére is csak 2015 óta van a játék Early Accessben), de most mégis kiadják az ARK: Survival Evolved kiegészítővel egybecsomagolt változatát PlayStation 4-re.

Vagy a Sony mondta azt, hogy így nekik már jó lesz, vagy a Wildcard szeretne hamar fizetést kapni. Akárhogy is, dacára annak, hogy az Xbox One és PC verziók továbbra sem jelennek meg, a PlayStation 4 változat már december 6-án kijön.

Ha ez még nem lett volna elég fura, akkor az árazással sem könnyítették meg az életünket. Míg Amerikában a játékot az első kiegészítővel együtt lehet megvásárolni 55 dolláros áron, addig Európában 35 euróért lehet majd megvenni az alapjátékot, és külön kell beszerezni majd a kiegészítőt, ami 20 euróba kerül.

Ti tervezitek, hogy beruháztok rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)