Hirdetés

Botrány kerekedett az ARK: Survival Evolved Pokémon modja körül

|

Valaki nem nagyon boldog, hogy Pokémon mod készül a dinoszauruszos túlélősdihez. Ezúttal még csak nem is a Nintendo perel.

Hirdetés

A Steam Workshopon keresztül lehet elérni jelenleg az ARK: Survival Evolved Pokémon Evolved című modját, ami gyakorlatilag az összes történelem előtti szörnyeteget Pokémonokra cseréli.

A mod elég szórakoztató, de úgy tűnik, hogy valaki nem élvezte a dolgot, lévén a mod oldalán ott van egy hatalmas DMCA felirat (DMCA a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos problémák digitális vonzataival foglalkozik és kifejezetten kiemeli az interneten történő szerzői jogsértést). Mint kiderült, a Mystic Academy kapott egy DMCA felszólítást, hogy távolítsa el a fájlokat.

Az igazán finom a sztoriban, hogy még csak nem is a Nintendo küldte a levelet, hanem egy másik modder, aki szintén egy Pokémon modon dolgozik.

Nem lenne különösen meglepő, ha a nagy modder párbajra a Nintendo is felfigyelni és a feljelentő is rosszul járna, lévén a kiadó valószínűleg lekapcsoltatná mindkettőt. Ha lesz valami fejlemény az ügyben, akkor természetesen értesítünk majd benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)