Hirdetés

Ark: Survival Evolved - sci-fi páncél és kiborg dínók érkeznek

|

A Studio Wildcard leleplezte az Ark: Survival Evolved következő frissítését, a Tek Tier pedig kifejezetten őrült új felszereléseket hoz a játékba.

Hirdetés

Miután egy fizetős kiegészítő bejelentésével magára haragította a rajongóit a Studio Wildcard, bejelentettek egy ingyenes frissítést is az Ark: Survival Evolved-hoz. A Tek Tier a játék végső fázisát dobja fel még őrültebb épületekkel és felszereléssel, amikkel majdhogynem a Crysisben érezhetjük magunkat.

A frissítéssel bekerül futurisztikus páncélszett ugyanis emberfeletti képességeket ad karakterünknek, például a kötelező jetpack mellett éjjellátó sisakot is kaphatunk, vagy messzire repíthetjük ellenfeleinket egy-egy szupererős ütéssel. Sőt, a TEK-nyergek segítségével kedvenc dínóink közül néhányból is sci-fiből szabadult gyilkológépet faraghatunk. Az Ark: Survival Evolved-ban idővel ráadásul vízalatti bázisokat is építhetünk majd, ami elég menőnek hangzik. A Tek Tier több frissítésen keresztül kerül majd be a játékba 2017 elejétől kezdve.

Nektek hogy tetszik a legújabb frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)