Hirdetés

ARK: Survival Evolved - a Windows 10 verzió osztott képernyőt is kap

|

A Windows 10-es változatban egy haveroddal játszhattok osztott képernyős megoldással is.

Hirdetés

A GameStop egy interjúban beszélgetett Jesse Rapczakkal, az ARK: Survival Evolved társ-rendezőjével. Mint kiderült, a játék PC-s változata is kap split-screen megoldást, de egyelőre ez csak a Windows 10-es verzióra vonatkozik. A kulcsszó az egyelőre.

Az interjú szerint egyáltalán nem lehetetlen, hogy a jövőben ezt a Steam változat is megkapja, de most még csak Windows 10-ben lesz ez elérhető, nyilvánvaló okokból:

"A Windows 10 kiadás a játék Xbox One verziójára épül, így lesz benne helyi, osztott képernyős co-opra lehetőség. Hogy ez a Steames kiadásba belekerül-e, azt még fontolgatjuk."

A teljes interjúból egyébként az is kiderül, hogy a fejlesztők éppen a mágia használatának lehetőségével dobálóznak, és hogy szeretnének bevezetni extra védelmet a PC-s változatba.

Az ARK: Survival Evolved megjelenése 2017. augusztus 29-én, vagyis holnap lesz esedékes. Két évnyi Early Access időszak után már itt volt az ideje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)