Hirdetés

Ark: Survival Evolved - napokon belül megjelenik Xbox One-ra is

|

Néhány nap múlva Xbox One-on is kipróbálhatjuk az Ark: Survival Evolved-ot, ami nem sok mindenben fog eltérni a PC-s változattól. A végleges megjelenéskor még előnyt is jelenthet, ha a fejlesztés közben megszerezzük a dínós túlélőjátékot.

Hirdetés

Egy ideje már nyüstölhetjük PC-n az Ark: Survival Evolved fejlesztés alatt álló változatát, viszont hamarosan konzolon is kipróbálhatjuk a játékot . Az Unreal Engine 4-es dínók idomításának először a Microsoft gépén kezdhetünk neki az Xbox Game Preview program keretein belül.

Itt december 16-án jelenik meg az Ark, ekkor pedig minden tartalmat kipróbálhatunk, ami eddig a PC-s változatba bekerült. A fejlesztés későbbi szakaszában viszont ritkábban érkeznek majd a frissítések konzolra, mint számítógépre, de ezek a patchek folyamatosan felzárkóztatják majd az Xbox One-os verziót. A Studio Wildcard feje szerint "nem kellett semmilyen kompromisszumot" kötniük. Amellett, hogy korábban elkezdhetünk játszani, más előnye is lesz, ha a Game Preview programban szállunk be az Ark: Survival Evolved-ba. A Founder's Packben extra tartalmakat, például skineket kapunk, illetve a végleges, jövő nyári megjelenésnél valamivel olcsóbban szerezhetjük be a játékot.

A stúdió vezetője, Jesse Repczak egyébként optimista a konzolos rajt kapcsán. "A gamerek új élményeket keresnek konzolon is, és úgy érezzük, hogy az Ark, ami elég egyedülálló, hiszen a piacon nincs sok dínós játék, és ha nem is az egyetlen ilyen, de egy igazi multis túlélőjáték, elhozhatja azt a friss játékélményt, ami meghatározó lehet ebben a generációban" - mondta Repczak. Az Ark: Survival Evolved egyébként PlayStation 4-re is érkezik, de csak a végleges megjelenéskor, ami 2016 nyarán esedékes.

Ti kipróbáljátok konzolon is az Arkot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)