Hirdetés

Ark: Survival Evolved - osztott képernyőt és rengeteg mást hozott az Xbox One-os patch

|

Méretes frissítést kapott a hétvégén az Ark: Survival Evolved Xbox One-os verziója, ami elhozta a játék egyik régóta várt feature-jét is.

Hirdetés

Tovább zakatol az Ark: Survival Evolved fejlesztése, az Xbox One-os változat is szépen fejlődik. A most érkezett új patch javított a konzolos változat teljesítményén is, de közel sem ez volt a legnagyobb durranás. Végre megérkezett ugyanis a csapatnak komolyabb nehézséget okozó osztott képernyős mód is a dínós túlélőjátékba.

Emellett három lény is bekerült a konzolos változatba, egész pontosan a dimetrodon, a gallimimus és a ganajtúró bogár. Ha szeretnénk, üvegházakat is építhetünk, hogy gyorsabban termeszthessünk növényeket, de most került be a sörfőzés lehetősége is a játékba. Ha szívesen kalandozunk, a tenger mélyén új kincseket rejtő ládákat találhatunk, de ha inkább a biztonságra játszunk, egy új SWAT-felszerelésre emlékeztető páncélt is gyárthatunk, ahogy egy elektromos ösztöke is a felszerelések tárházát gazdagítja, ezzel könnyen kiüthetjük az ellenfeleinket. Végül azzal a jó hírrel szolgált a Studio Wildcard, hogy a nem dedikált szervereken is akár nyolc Xboxos játékos élheti túl együtt az Ark veszélyeit.

Ti milyen feauture-t látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)