Hirdetés

Vajon miért keresnek Nintendo Switchet ismerő fejlesztőt a Prey alkotói?

|

Könnyen elképzelhető, hogy a srácok valamelyik játéka, vagy egy vadonatúj alkotásuk a Nintendo konzolján is elérhető lesz.

Hirdetés

Remek munkát végzett az Arkane Studios a Dishonored első és második részével, illetve az újragondolt Prey is elég izgalmas kaland volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a srácok egy újabb platformmal akarnak foglalkozni, ez pedig elég jó hír lehet a játékosok számára.

Hirdetés

A francia stúdió közzétett egy álláshirdetést, amiben az áll, hogy a leendő kollégának a PlayStation 4, az Xbox One, a Windows és a Linux mellett a Nintendo Switch development kitjét is ismernie kell.

A csapat egyébként még sosem jelentetett meg játékot a Nintendo konzoljain, tehát már csak ezért is érdekes lenne, ha valamelyik alkotásuk, vagy esetlegesen a következő nagy dobásuk megjelenne Nintendo Switchre.

Ti minek örülnétek tőlük Switch tulajként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)