Hirdetés

ArmA 2: 80%-os Steam leárazás

|

A Steam mostani 'Midweek Madness' akciója ismét nagyon baráti.

Hirdetés

Az ArmA II történetének helyszíne Csernorusz, egy 230 négyzetkilométeres sziget, amit kommunista erők szállnak meg, hogy Oroszországhoz csatolják.

No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Steam bácsiék megint remek leárazással tudtak előállni: a magyarul lazán csak "Őrület a hét közepén" nevezetű akció keretein belül az ArmA II 80%-kal olcsóbban kapható. No de számszerűsítsük az adatokat. A játék eddig 30 euróba (kb. 8100Ft) került, most viszont csak 6 euró (kb. 1620Ft)! Sőt, az akció tovább folytatódik: az ARMA II: Combined Operations nevezetű csomag, mely az alapjátékon kívül tartalmazza az ArmA II: Operation Arrowhead-et, a Private Military Company DLC-t, valamint a British Armed Forces DLC-t, 40 euró (kb. 10800Ft) helyett 24 euró (kb. 6480Ft)!

Aki kedvet kapott a vásárláshoz, annak irány a Steam:

Steam Midweek Madness: ArmA II

Igyekezzetek, az akció nem tart sokáig! Kellemes szórakozást kívánok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)