Hirdetés

ArmA 2 - A második gameplay trailer

|

Egy újabb gameplay videó az ArmA 2 hiperrealisztikus világából, minek láttán csak ámulni és bámulni tudunk.

Hirdetés

Az Armed Assault folytatása az Operation Flashpointtal nagyot robbantó cseh gárda, a Bohemia Interactive műhelyében készül, s elvileg még az idén megjelenik. Előbb PC-re, később pedig PS3-ra és Xbox 360-ra. Nálunk magyarul és a tervek szerint rendkívül szimpatikus díjszabás mellett várható.
Visszaugorva a játékra... Az ArmA 2 az a fajta harctéri szimuláció, amit egy önmagát ásznak gondoló FPS huszár a szokott beidegződéseivel képtelen lenne teljesíteni. Erőlködésének eredményeként sírva húzódna valamelyik sarokba, miközben megszaggatja ruháját és hamut szór a fejére.
Ez szimuláció, még ha nem is oly bonyolult és nehéz, mint a hadsereg számára készített rokona.

arma2-gameplay.jpg


A Bohemia egyébként a szintén cseh Black Element Software-rel karöltve PC, PS3 és X360 platformokon tervezi feltámasztani a klasszikus Carrier Command című repülőgép-hordozós játékot. A Carrier Command: Gaea Mission valamikor 2010-re várható, de egyéb részletek nem ismertek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)