Hirdetés

ArmA 2: Operation Arrowhead - Júniusban érkezik

|

Megjelenési dátumot kapott az ArmA 2 első standalone kiegészítője, az Operation Arrowhead

Hirdetés

A cseh Bohemia Interactive nemrég tette közzé háború-szimulátora önállóan is futtatható kiegészítőjének, az ArmA 2: Operation Arrowheadnek megjelenési dátumát.

Ezek szerint a lényeges változásokat hozó kieg június 29-én kerül világszerte a boltok polcaira. Az ArmA 2: Operation Arrowhead történései a fiktív Takistan földjén, három évvel az ArmA 2 eseményeit követően játszódnak. Az Operation Arrowhead három, radikálisan új „világot" tartalmaz, melyek között van homokos sivatag, sűrűn beépített város és annak vidéke, és egy sziklás-hegyes vidék is. Júniustól arzenálunkba kerül a távirányított légi megfigyelő (UAV) annak éjellátó-hőérzékelő funkciójával együtt. Hátizsákunkat ezentúl akár le is vehetjük, és a lövészek mostantól az optikájukkal is babrálhatnak, hogy a szálkereszt állásába bekalkulálják a lövedék esését. ArmA 2: Operation Arrowhead, június 29. Bugokat nem kérünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)