Hirdetés

Arma 3 - 33 ok, hogy miért érdemes játszanod vele (videó)

|

Az Arma 3 nem egy átlagos FPS; a fejlesztők most egy videóban gyűjtötték össze a játék 33 legnagyobb erősségét. Meggyőző.

Hirdetés

A Bohemia Interactive másfajta lövöldözős játékokban utazik, mint a kiadók és fejlesztők többsége.

Az Arma sorozat és a DayZ is kitűnik a többi multiplayer akciójáték közül, hiszen egyikben sem az ész nélküli gyilkolászás a lényeg. Az Arma 3 egy „katonai szimulátor”, melyben nemcsak a harc élménye, de a fegyverek, a járművek, a hang terjedési sebessége és maga a helyszín, Altis szigete is a lehető legnagyobb részletességgel van megakotva. Ezekről is szó esik a videóban, de megtuhatjuk azt is, milyen fontos, hogy 15-féleképpen állhatunk/fekhetünk, és mennyire változatossá teszi a környezetet a változó időjárás és napszak. Nézzétek meg, főleg ha még nem kaptatok kedvet ehhez az egyedi élményhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)