Hirdetés

Arma 3 - megjött az Apex kiegészítő

|

Kooperatív kampányt és egy új, 100 négyzetkilométeres területet is hozott az Arma 3 legújabb DLC-je.

Hirdetés

A Bohemia Interactive lassan három éve megjelent játékából még mindig van mit kihozni. A hagyományos shooterektől lényegesen eltérő játék iránt továbbra is nagy az érdeklődés, és a fejlesztőcsapat reméli, az Apex is sokaknak tetszeni fog.

A kiegészítőben egy NATO CTRG operátor szerepében utazhatunk a 100 négyzetkilométeres Tanoára, ahova alapvetően nem háborúzni küldenek, de valahogyan mégis összetűzésbe kerülünk a helyiekkel. 13 fegyverrel védhetjük meg magunkat, tíz új járművet használhatunk, és az egyjátékos kampányt akár három társunkkal együtt kooperatívan is játszhatjuk. Maga Tanoa egyébként különleges, ugyanis olyan környezetekben mászkálhatunk, amilyenekben Arma játékban még soha. A fenti videó bemutatja  az újdonságokat, nézzétek meg, érdemes.

Egyébként nem olcsó, 29,99 euróba kerül, de a tartalom miatt megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)