Hirdetés

Ingyenes egyjátékos kiegészítést kapott az Arma 3: Apex

|

Akinek megvan a játék, az már rá is vetheti magát az újdonságra.

Hirdetés

Jó pár hónapja már, hogy beszámoltunk a Bohemia Interactive realisztikus katonai lövöldéjének legutóbbi kiegészítőjéről, az Arma 3 Contactról, amely elsősorban az alapjáték rajongóinak tetszhet, viszont azoknak is érdemes kipróbálniuk, akik számára még új a sorozat. Ezúttal újabb bővítésről számolhatunk be, ráadásul ez ingyenesen jár.

Hirdetés

Az Arma 3: Apex egy új egyjátékos szcenáriót kapott Old Man néven. Mint a korábbi hasonló tartalmak, ez is egy önálló történet, amely úgy kötődik az Apexhez, hogy annak trópusi régiójában, Tanoán játszódik. A sztori szerint egy volt légiósnak újra akcióba kell lépnie, amikor Tanoán felüti a fejét a malária egy új törzse. A fejlesztők szerint az Old Man legalább tízórányi szórakozást garantál a játékosoknak, a helyszín pedig elég hatalmas ahhoz és rengeteg lehetőséget kínál rá, hogy szabadon teljesíthessük a feladatokat.

Akkor sincs vész, ha valaki nem rendelkezik sem az alapjátékkal, sem az Apex kiegészítővel, ugyanis a Steamen most komoly kedvezménnyel szerezhetőek be április 21-ig. Ti ránéztek majd az Old Manre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)