Hirdetés

Arma 3 - tízrészes kampányt hoz az első, külsősök által készített DLC

|

Ma érkezik a Global Mobilization - Cold War Germany csomag, mely 419 négyzetkilométernyi területen kínál mindenféle kalandokat.

Hirdetés

Amikor a Bethesda próbálkozott felhasználói tartalmak fizetőssé tételével, az ötletet nem övezte túl nagy lelkesedés.

Hirdetés

A Bohemia ezért már nagyon korán elkezdte sulykolni, hogy a nem a fejlesztőcsapat által készített DLC-k többet kínálnak majd, és az általuk nyújtott minőséget és méretet csak így lehet garantálni. A Global Mobilization - Cold War Germany tényleg egy tartalmas csomag: egy 10 küldetésből álló egyjátékos kampány, 17 többjátékos szcenárió (13 kooperatív, 4 kompetitív), 21 fegyver és variáció, valamint több mint 40 jármű és járművariáció szerepel benne, valamint egy 419 négyzetkilométeres pálya napos és havas változatban. Soha ekkora terület nem volt még a játékban. A kampány során egyfelől egy német közlegényt, másrészt egy tankszakasz vezérét irányíthatjuk, de megjelennek dán egységek is. Árat még nem tudni, de ma este 7-től lehet megvásárolni a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)