Hirdetés

Arma 3 Contact - bolondítsuk meg a háborút földönkívüli invázióval

|

Megvan a realisztikus katonai lövölde? Most éppen űrlények lepik el a harcteret.

Hirdetés

Amennyire őrülten hangzik elsőre, annyira érdekes lehet az Arma 3 Contact koncepciója. A fejlesztők célja az, hogy egy "mi lenne, ha..." helyzetet prezentáljanak a lehető legautentikusabb módon. A földönkívüliek megjelenése pedig remek lehetőségeket nyithat meg egy ilyen játékban.

Hirdetés

A sztori szerint mi egy NATO drón kezelőt fogunk irányítani, akinek bőven lesz dolga az emberiség és földönkívüli létformák első találkozásánál. Egyszer csak megjelenik egy űrhajó, aminek kapcsán nem csak fegyveres konfliktusok fognak kitörni, de kutatói csoportok is heves munkába kezdenek majd. A kutatásban mi is részt veszünk: mintákat gyűjtünk, különleges eszközöket kezelhetünk és információt kell szereznünk a látogatókról.

A játék Livonia nevű országa 163 négyzetkilométernyi területtel növekszik majd, és rengeteg új fegyvert és kütyüt kapunk a kampány során. Nem csak új sztori, de új többjátékos küldetések is érkeznek új környezetben, új eszközökkel. A bejelentő trailer mellett egy nagy csomag screenshot is érkezett, lapozgassátok kedvetekre:

A kiegészítő július 25-én jön PC-re a Steamen és a Bohemia Store-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)