Hirdetés

Arma 3 - ingyen háború Valentin napra

|

Ha magányos vagy, akár a csatatéren is kereshetsz társakat.

Hirdetés

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy február 14-én este 7-től, azaz holnaptól jövő hét elejéig ingyenesen letölthető és korlátlanul játszható lesz az Arma 3. A teljes játék elérhető lesz az Apex kiegészítővel együtt.

Hirdetés

Aki még nem játszott a háborús lövöldével, az bátran próbálkozzon, és lövöldözzön annyit, amennyit kedve tartja. A mentések nem törlődnek, mindenki onnan folytathatja majd, ahol abbahagyta, ha a hétvége után vásárlásra adná a fejét.

A játék hivatalos tartalmai mellett rengeteg rajongói extra is található a Steam Workshopban, Az Arma 3-at február 18-án estig lehet majd ingyen tolni. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)