Hirdetés

Ingyen nyomhatjuk az Arma 3-at a napokban

|

Ha még nem volt alkalmad kipróbálni, vagy csak nincs terved a hétvégére, akkor érdemes lehet letöltened a háborús szimulátort.

Hirdetés

Ha egy kicsit már belefáradtál a jetpackekbe meg a csatatéri táncikálásba, akkor az Arma 3 ideális kikapcsolódás lehet. Ott csak a szokásos vér, veríték, egy fejlövéses halál és kőkemény háború vár. A játék most ingyenesen kipróbálható egészen vasárnapig, azaz január 19-ig. Ha megtetszik a hangulat és maradnál, 70%-os kedvezménnyel veheted meg.

Hirdetés

Az Arma 3 kipróbálásához annyit kell tenned, hogy fellátogatsz a Steam Arma 3 aloldalára, ahol már vár is a letöltés hívogató gombja. Ha arra rátenyereltél, akkor boldogan lövöldözhetsz a futamidő végéig. A mentéseid megmaradnak, így ha úgy döntenél, hogy megveszed a játékot, akkor ott folytathatod majd, ahol abbahagytad.

A játék kiegészítőinek is megvágták az árát 66%-kal, így a teljes csomagért sem kell eladnod a vesédet, de előbb jöjjön az ingyenes próbakör, ha már van ilyen lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)