Hirdetés

Arma 3 - megvan, mikor jön az új vadászgépeket hozó Jets DLC

|

Hamarosan megjelenik az Arma 3 következő letölthető csomagja, addig pedig itt egy rövid videó, amin az ingyenes frissítés egyik újdonságát nézhetjük meg.

Hirdetés

Legutóbb az Apex kiegészítő kapcsán hallottunk az Arma 3 feljesztőinek háza tájáról, viszont hamarosan újabb tartalommal bővül a háborús szimulátor a Jets DLC formájában. A fizetős pakk mellett egy ingyenes frissítést is letölthetnek majd a rajongók, amelynek tartalmát most egy traileren is megnézhetjük.

Az Arma 3 Jets DLC három vadászgéppel bővíti majd a játékot, melyek között egy UCAV, vagyis egy pilóta nélküli harci repülőgép is megtalálható. A DLC megjelenési dátuma május 16, viszont nem ez az egyetlen meglepetés, amire lecsaphatnak a rajongók, hiszen egy ingyenes update is jön, ami a különböző igazítások és javítások mellett egy repülőgépanyahajót is hozzáad majd a játékhoz, amit meg is nézhettek az alábbi traileren:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)