Hirdetés

ArmA 3: jó lesz ez!

|

Szépen készülget a háborús szimulátor, melynek most egy fejlesztői interjúját láthatjátok. Érdekesség, hogy a fejlesztők anyanyelvén.

Hirdetés

Feltételezhető, hogy kevesebben értitek a csehek nyelvét, mint az angolt, de van néhány ingame jelenet, ami miatt mindenképpen érdemes megtekinteni a videót. Annak ellenére hogy a játékból származó jelenetek nem HD minőségűek, már most látható, hogy a Bohemia Interactive ismét remek munkát fog végezni.

Az év vége felé megjelenő játék gépigénye jelenleg így néz ki:

- Intel Core i5 / AMD Athlon Phenom X4
- 2 GB RAM,
- Nvidia Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 5770
- 15 GB HDD
- Windows 7
 
Csak a tréfa kedvéért idézzük emlékeinkbe azokat a hozzászólásokat, melyek adott esetben ékes trágársággal szidalmazták a fejlesztőket, amiért nem lehet rendesen célozni, és összevissza szórnak a fegyverek. Aztán kiderült, hogy mindez csupán másolásvédelem. De érdekesek voltak azok a dühös játékosok is, akik azt kifogásolták, hogy 5 percig gyalogolnak, aztán az ellenség egyetlen lövéssel leszedi őket, és ez milyen már?! Nos, az ArmA egy szimulátor, és nem Quake DeathMatch. Sokan pontosan ezért szeretjük. Az ArmA 2 tesztjét itt olvashatjátok.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)