Hirdetés

ArmA 3 - jövőre üdvözölhetjük

|

A Bohemia megerősítette, hogy 2012-ben érkezik a népszerű sorozat következő része.

Hirdetés

A szuper-realisztikus háborúszimulátor honlapja már elérhető, és az alább látható képek alapján hozza, sőt elképzelhető, hogy felülmúlja az ArmA 2 által felállított színvonalat.

A PC-exkluzív ArmA 3 2012 nyarán érkezik, és minden eddiginél részletesebb környezetben élhetjük át a modern háborúk izgalmait és borzalmait. A mediterrán szigeten játszódó, történet által vezérelt egyjátékos kampányban magányos farkasból katonai vezetővé fejleszthetjük magunkat, vezethetünk különböző járműveket (repülőket, hajókat, harckocsikat), és számos fegyver is rendelkezésünkre áll majd. Magunk választhatjuk meg öltözékünket és állíthatjuk össze felszerelésünket. A PhysX technológiának köszönhetően a járművezetés és a játékbeli interakciók sokkal élethűbbek lesznek. A többjátékos mód egyaránt kínál kooperatív és kompetitív lehetőségeket, és magunk is csinálhatunk dedikált szervereket akár Windows-on, akár Linuxon. Akik unják az alapjátékot, készíthetnek és letölthetnek különböző módosításokat, és saját küldetéseket is megoszthatnak társaikkal. Alább 9 darab képben gyönyörködhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)