Hirdetés

Arma 3 Karts DLC - nem csak áprilisi tréfa volt

|

A Bohemia Interactive ma kiadta az Arma 3 Karts DLC-t, amivel az új DLC-stratégiát kívánja tesztelni és beharangozni. Vedd meg, és jótékonykodsz is ezzel.

Hirdetés

Úgy néz ki, mostanában divat a tréfaként indult dolgokat később valódivá változtatni. Tavaly a Far Cry 3: Blood Dragonről nem tudtuk eldönteni, hogy vicc-e vagy sem, idén pedig a Bohemia Interactive mutatott be egy eredetlieg áprilisi tréfaként kitalált „játékot”, amiből mostanra az Arma 3 DLC-je lett.

Mától tölthető az Arma 3 Karts, ami az Arma 3 első fizetős DLC-je. Nem kell egyből kiakadni, a csomag mindösze 1,49 euróba kerül, és egy típusú, de több festéssel választható go-kartot, játszható karaktereket, időmérő futamokat, Steam Achievementeket és pályaszerkesztőt kínál. A legjobb, hogy a bevétel egy része a cseh Vöröskereszt számlájára megy.

A továbbiakban is jönnek még fizetős DLC-k, a Helicopters és a Marksmen egyenként 12,99 euróba kerülnek majd, de a mindhármat (mármint ezt a kettőt és a Karts-ot is) tartalmazó DLC Bundle-t 19,99 euróért lehet megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)