Hirdetés

Arma 3: Laws of War - megérkezett a humanitárius DLC

|

Az Arma 3 készítői nem csupán bemutatják a játékuk legújabb DLC-jével a háború sújtotta területeken segítő emberek munkáját, hanem még támogatják is őket a Laws of War bevételeivel.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja leplezte le a Bohemia az Arma 3 legújabb DLC-jét, a Laws of Wart, ma pedig ki is adták a legújabb bővítményt. Ezzel egy humanitárius frakció került be a játékba, akik nem csak civil kisteherautókat, hanem szállító és aknamentesítő drónokat is hoztak a frontra.

Hirdetés

A DLC részét képező minikampány nagy részét pont ez fogja egyébként kitenni, egy korábbi konfliktus után megmaradt robbanóanyagok hatástalanítása az új játszható oldal egyik tagjaként. Az Arma 3: Laws of War a figyelemfelkeltésen kívül is hozzájárul a háború okozta károk enyhítéséhez, hiszen a készítők minden, a DLC önálló, 2017-es eladásaiból származó nettó bevételüket Nemzetközi Vöröskeresztnek adományozzák majd.

A DLC megjelenésével együtt egy hatalmas ingyenes frissítést is élesítettek, ami akár 9 GB-os is lehet attól függően, hogy megvan-e az Apex kiegészítő. A Laws of War témájához kapcsolódóan bekerültek mindenki számára a levegőben több, szétszóródó töltetté robbanó fürtbombák, illetve annak a lehetősége is, hogy egy-egy bomba nem robban fel és így veszélyes tereptárgyként ott marad a csatamezőn. De ezen kívül is számtalan újítás és változtatás jött a frissítéssel, ezekről itt tudtok részletesen olvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)