Hirdetés

Arma 3: Laws of War - a háború valódi hőseit mutatja be az új DLC

|

Az Arma 3 következő DLC-je egy olyan szemszögből mutatja be a háborút, mellyel a legtöbb játék keveset foglalkozik. Azok kerülnek középpontba, akik nem ölni jöttek a frontra.

Hirdetés

Az Arma 3 mindig is egy kőkemény háborús szimulátor volt, ami megpróbálta minél részletgazdagabban ábrázolni, hogy milyen körülmények uralkodnak egy valós, modern háborúban. A játék következő DLC-je szintén a hitelességet igyekszik megerősíteni, azonban egy merőben más szemszögből.

A hamarosan megjleneő, Laws of War című DLC lényege, hogy egy teljesen új frakciót ad hozzá a játékhoz: az International Development and Aid Project egy humanitárius szervezet, melynek feladata, hogy gyorsan reagáljon különféle humanitárius ügyeket érintő katasztrófákra. A DLC középpontjában egy minikampány áll, melyben az IDAP egyik tűzszerészének szerepében kell bombákat hatástalanítanunk, valamint megfejtenünk, hogy mi is történt pontosan Oreokastro városában úgy, hogy különféle emberek szemszögéből élhetjük át az eseményeket.

A Bohemai Interactive szerint a DLC ötletét a Vöröskereszttel való együttműködésük adta, akikkel néhány éve már felhívták a figyelmüket a háborúknak erre a keveset emlegetett aspektusára. A Laws of War DLC már előrendelhető, a megjelenésére pedig valamikor szeptember elején lehet számítani. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)