Hirdetés

Arma 3 - közepesen tartalmas a limitált kiadás

|

A Koch Media bejelentette az Arma 3 gyűjtői kiadását, ami tartogat néhány érdekes dolgot azoknak, akik többre vágynak az alapjátéknál.

Hirdetés

Az Arma III szeptemberi megjelenése vészesen közeleg, de annyi időnk azért még van, hogy eldönthessük, az alap kiadásnál lényegesen többet nyújtó Arma 3 Limited Deluxe Editionre fogunk-e inkább beruházni.

A csomagban egy hologramos tokban foglalja magában az alapjátékot, az aktivációs kártyát, Altis szigetének részletes térképét, illetve az irányítást ismertető, kinyomtatott áttekintőt. Ezeken felül a digitális tartalmak között találjuk az Arma: Cold War Assault játékot, az Arma 3 betétdalait, egy taktikai kisokost, valamint néhány térképet. Azt, hogy a limitált kiadás mennyivel kerül többe az alapnál, nem tartalmazta a sajtóközlemény. Majd megtudjuk, ha meg kell tudnunk, addig meg örömködjünk az alábbi, frissen érkezett képekben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)