Hirdetés

Arma 3 - megvan a Marksmen DLC megjelenési dátuma

|

Jó hír az Arma sorozat rajongóinak, hamarosan újabb DLC-vel bővíti tovább az Arma 3 tartalmát a Bohemia Interactive.

Hirdetés

Aki szereti a taktikai lövöldéket, és mondjuk a műfajon belül pedig pont az Arma sorozat az abszolút kedvence, az most elégedetten dörzsölheti a tenyerét, ugyanis a Bohemia Interactive elárulta, mennyit kell még aludni a következő DLC megérkezéséig. A srácok már jó pár letölthető tartalmat elkészítettek az Arma 3-hoz, áprilisban pedig befut a következő csomag is. 

A Marksmen névre hallgató DLC csomag elég újdonságot fog tartalmazni annak érdekében, hogy újra belefeledkezhessünk a virtuális hadszíntéren folytatott háborúskodásba. A csomagban megtalálható lesz jó pár új prémium mordály, egy rakás új kiegészítő, felszerelés, valamint egy nagyobb hibajavító csomag, amiben új multiplayer mód, gyakorlópályák és showcase küldetések is helyet kaptak.

Az Arma 3: Marksmen DLC megjelenés április 8-án esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)