Hirdetés

Arma 3 - csinálj modot, nyerj 200 000 eurót!

|

A Bohemia Interactive meghirdette a Make Arma Not War nevű modder versenyt, melynek során négy kategóriában kívánja megjutalmazni a legjobb modok készítőit. Nem csak pénzzel.

Hirdetés

Lévén egy népszerű PC-exkluzív játéksorozatról beszélünk, az Arma játékok bizony remekül moddolhatóak, és a Bohemia Interactive szeretné, ha az Arma 3-as modok is elkezdenének gombamód szaporodni.

A fejlesztőcsapat 2014 elejétől várja a nevezéseket a Make Arma Not War versenyre, ami 500 000 eurós összdíjazással csalogatja a kreatív elméket. A Total Modification kategóriában az első helyezett 200 000 eurót vihet haza, míg a Singleplayer Game Mode, a Multiplayer Game Mode és az Addon kategóriák első helyezettjei 50 ezer, második helyezettjei 30 ezer, harmadik helyezettjei pedig 20 ezer eurót kapnak. Van még egy nyeremény, amire valószínűleg a legtöbben vágynak: a Bohemia állást ajánl azoknak, akikben potenciált lát, akár bekerültek a 10 pénzzel jutalmazott közé, akár nem. A Vöröskereszt szintén felajánlott egy díjat, amit az kaphat, aki az 'egészségügyi ellátás veszélyben' témát legjobban megragadja „művében": ő a díj mellett egy hétre egy külföldi országban vehet részt a Vöröskereszt egy akciójában. Azt, hogy mikortól lehet nevezni, pontosan még nem árulták el, de azt tudjuk, hogy meddig: a verseny 2014. október 28-án zárul, a győzteseket 2015. január 15-én hirdetik ki. Ha kedvet kaptatok a moddoláshoz, itt megtaláljátok a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)