Hirdetés

ArmA 3 - hatalmas frissítéssel jön a következő DLC

|

Rengeteg járműveket érintő változtatás fog bekerülni az áprilisi DLC-vel együtt érkező javítással. Bár a csomag címe Tanks, nem csak a páncélos pusztítóké lesz a főszerep.

Hirdetés

Az ArmA 3 Tanks DLC hivatalos megjelenési dátuma április 11. A csomagban lesz 3 új tank, egy egyjátékos scenario, és egy mini kampány, aminek befejezése függ a játékbeli teljesítményedtől. A Tanks 10 euróért (3100 Ft) már előrendelhető.

Hirdetés

A DLC-vel együtt jön egy hatalmas platform frissítés is, ami új variánsokkal toldja meg az Offroad Pickup és Light Strike kategóriákat, hozzáad egy új játékmódot a multihoz, és rengeteg extra dekorációval dobja fel a scenario editor lehetőséget.

Elkészült az összes páncélozott jármű belső terének modellje, így azok is bekerülnek a frissítéssel. A gépek irányításán is fejlesztettek, illetve új hanghatásokat is kaptak. A sérülés modell is megszépült, és extra testreszabási lehetőségek is jönnek majd.

Mindez tehát április 11-én érkezik az ArmA 3 Tanks DLC-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)