Hirdetés

ArmA: Armed Assault Európában 2007 elején

|

Az Operation Flashpoint sorozatról ismert Bohemia Interactive új játékát Európában az eleddig kevéssé ismert 505 Games adja majd ki. No persze kivéve kelet-Európát :)

Hirdetés

A taktikai shooter várhatóan az Operation Flashpoint sikereit is felülmúlja majd, hiszen a Bohemia Interactive többek között az ausztrál és az amerikai hadseregnek is készít taktikai szimulációkat, így minden bizonnyal igaz lesz a "hihetetlen realizmus, mély taktikai lehetőségek és intenzív stratégiai döntések" kitétel, amely a sajtóanyagban szerepel. Természetesen minden döntésünk befolyásolahtja saját és embereink életét, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Elkerülhetetlen, hogy jól felkészített Multi képességekkel is rendelkezzen a játék, amelyben igazi "taktikai élmény" vár majd a játékosokra 2007 tavaszán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)